Dordrecht Pride-Walk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dordrecht Pride-Walk

15/09/2018 @ 16:00 - 18:00

Dordrecht Pride-Walk

Pride-Walk & Roze Lifestylemarkt

Woensdag 12 tot en met zondag 16 september organiseert Dordrecht Pride verschillende activiteiten in de stad. Zaterdag 15 september vindt de Pride-Walk & Roze Lifestylemarkt plaats op het Beverwijcksplein, in de Dordtse binnenstad.

Programma

De spil van het festival is de Roze Lifestylemarkt met leuke kramen en foodtrucks waarbij het water je in de mond loopt.
Bezoekers kunnen ook trouwen voor 1 dag in de gigantische Roze opblaaskerk. In de Roze kerk is ’s middags ook een Q & A met Ellie Lust.

Op het podium zal tijdens de pride een fantastische programmering zijn waarbij stil blijven staan heel moeilijk zal worden. Dordrecht Pride kiest dit jaar namelijk voor het bekende DJ-duo The G-Team en mc Divine op het hoofdpodium, afgewisseld met andere artiesten (waaronder Teus Music, Storm3). Vanaf de truck van OUTTV zullen er dj’s draaien tussen de acts door.

Volg de Facebookpagina voor het laatste nieuws over de acts en artiesten en het volledige programma.

Pride-Walk

Om 16:00 uur is er voor de eerste keer een Pride-Walk, deze start bij The Mood aan de Grote Markt en eindigt op het Beverwijcksplein. ’s Avonds verzorgt Anita Meijer een optreden op het plein.

In de afgelopen periode hebben we in onze stad teveel te maken gehad met geweldincidenten. Met Dordrecht Pride vinden wij dat iedereen, ongeacht geaardheid, moet kunnen zijn wie hij/zij/- is. Met deze Pride-Walk willen we dit uitdragen.

Gegevens

Datum:
15/09/2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.dordrechtpride.nl/programma

Locatie

Beverwijcksplein – Dordrecht
Beverwijcksplein
Dordrecht, Nederland

Organisator

Dordrecht Pride
Site:
https://www.dordrechtpride.nl/
Back to top