Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek Café EuReCa 1/2

12/03/2022 @ 19:00 - 20:30

EuReCa

Het European Democracy Lab zet zich in voor nieuw nadenken over Europa. Op 12 maart organiseert het European Democracy Lab samen met Bibelot een campagne-moment in het Energiehuis. De politieke partijen worden uitgenodigd om hun visie op Het Europa van Dordt in een politiek café te presenteren. Wat voor Europa wenst uw partij voor Dordrecht?

Iedere partij krijgt 2 minuten om haar visie op ‘het Europa van Dordt’ uiteen te zetten;. Het publiek stemt vervolgens op de beste visie. Er zijn twee sessies van 30 minuten, met een korte pauze halverwege. De drie visies met de meeste stemmen worden de week erna, op 19 maart, door het publiek in een tweede EuReCa café besproken met de desbetreffende politieke partijen.

Spoken word artieste Amara van der Elst treedt op. De uitkomsten van deze beraadslagingen delen we met alle Dordtse politieke partijen en de gemeenteraad. En we nemen deze uitkomsten mee naar Brussel. Want op die tweede caféavond verloten we onder de aanwezigen één ticket om de uitkomsten in Brussel met andere Europese steden te bespreken.

Gegevens

Datum:
12/03/2022
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Energiehuis
Noordendijk 148
Dordrecht, 3311 RR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud