Politiek café Week van de Alfabetisering

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek café Week van de Alfabetisering

08/09/2018 @ 13:30 - 16:00

laaggeletterdheid

Gewoon Dordt zet hoog in op laaggeletterdheid

Op 8 september aanstaande in de Week van de Alfabetisering organiseert Gewoon Dordt een ‘politiek café’ over ‘laaggeletterdheid’. Goed kunnen lezen en schrijven zijn immers basiscondities om volwaardig mee te kunnen doen in de samenleving.

Wij nodigen iedereen die belangstelling heeft voor dit thema uit om op zaterdag 8 september 2018 van 13.30 tot 16.00 uur naar onze bijeenkomst in ‘The Movies’ (Nieuwstraat 62) te komen: vertegenwoordigers van andere politieke partijen, experts en verder iedereen die geïnteresseerd is.

Onder leiding van ons actieve lid Eric van den Berg spelen wij een aantal varianten van ‘letterbingo’. Wij geven experts en mensen met praktijkervaring het woord over laaggeletterdheid en de consequenties daarvan in het leven van alledag. De bijeenkomst draagt zowel een informatief als een ontspannen karakter. Wij maken daarbij onder andere gebruik van de informatie van de Stichting Leven en Schrijven, één van de initiatiefnemers van de Week van de Alfabetisering.

Sprekers:

  • Bo Aarsbergen (Hoofdgast en spreker)
    Projectleider ‘Taal voor het Leven’ in de regio Drechtsteden & Haaglanden

Wij sluiten af met een hapje en een drankje en daarmee met de mogelijkheid om met elkaar verder te praten over dit belangrijke maatschappelijke thema.

Gegevens

Datum:
08/09/2018
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

The Movies
Nieuwstraat 62
Dordrecht, 3311XR
Site:
https://www.themoviesdordrecht.nl/

Organisator

Gewoon Dordt
Back to top