Denktank

Kernleden

Antoinette de Fouw

Antoinette de Fouw

Antoinette is geboren (1965) en getogen in Dordrecht. Ze is eigenwijs, vasthoudend, rechtvaardig, activistisch, genuanceerd, een advocaat van de duivel en activist.

Marjanne Dijkstra

Marjanne Dijkstra

Marjanne Dijkstra is van 1980, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ze werkt als journalist en houdt er dus van om zaken op verschillende manieren te bekijken.

Sylvia Landa

Sylvia Landa-Rijsdijk

Sylvia Landa-Rijsdijk is geboren in 1972. Zij is een onderneemster in kunst & antiek op de Voorstraat Noord. Ze heeft gekozen voor Gewoon Dordt, omdat dit een partij is die zegt wat ze doen maar ook doet wat ze zeggen. Open en eerlijke politiek waar soms ‘nee’ het antwoord is, maar dan wel met duidelijke en inzichtelijke argumenten.

Ndedi vd Veen

Ndedi van der Veen

Ik ben Ndedi van der Veen, geboren in 1997 en ik woon mijn hele leven al in Dordrecht. Kortgeleden ben ik afgestudeerd. Ik heb hbo Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan en heb een hart voor mensen die niet binnen de heersende maatschappelijke norm passen. Hun stem wordt niet altijd gehoord volgens mij en daarom wil ik me juist voor hen graag inzetten. Verder ben ik vaak […]

Back to top