Team Category: Bestuur

Irene Koene

Irene Koene

Irene Koene (geboren 1965) is oprichter van Gewoon Dordt en naast fractievoorzitter ook bestuursvoorzitter van Gewoon Dordt. Ze is een doorzetter en doorpakker en gaat er altijd vanuit dat er een oplossing is. Ze is realistisch en ondernemend en stroopt graag de mouwen op. Soms iets te direct, maar altijd eerlijk.

Lees verder

Marianne Hezemans

Marianne Hezemans

Marianne Hezemans (geboren 1955), getrouwd en twee kinderen, is spontaan, maakt makkelijk contact en houdt van transparantie in woord en daad. Ondertussen woont en werkt ze al 25 jaar in Dordrecht. Ze werkt 15 jaar in de welzijnssector, is bestuurslid bij de Stichting de Gravenhorst in Dubbeldam en ze is ambassadeur voor de landelijke organisatie Roze50+.

Lees verder

Bastiaan van Beusekom

Bastiaan van Beusekom

Bastiaan van Beusekom (geboren 1969) is commissielid en penningmeester van Gewoon Dordt. Hij is een betrokken inwoner van Dordrecht die na een jarenlange bankervaring nu een carrière switch heeft gemaakt naar audicien. Hij heeft gekozen voor Gewoon Dordt, omdat hij veel vertrouwen heeft in Irene Koene. Hij vindt een positief en kritisch geluid in de gemeenteraad wenselijk.

Lees verder
Back to top