Ad de Smoker

Nr.6

ad de smoker

Ad is al zijn hele leven woonachtig in Dordrecht, geboren in 1961 in het centrum en via het Land van Valk, Krispijn, Sterrenburg 2 en 3, Transvaalbuurt nu sinds ruim 15 jaar woonachtig in het Reeland. Hij is getrouwd met Nelleke en samen hebben ze 2 kinderen.

Ad is sinds 1979 werkzaam bij Ahold-Delhaize en sinds begin 2021 manager van de Albert Heijn in het centrum van Dordrecht, daarnaast is Ad vanuit zijn hobby in 2019 een eigen bedrijf begonnen Pachi Games en verkoopt hij Japanse gokkasten in binnen en buitenland.

Ad is de afgelopen 30 jaar werkzaam geweest buiten Dordrecht en de werkplek die hij nu heeft, in het Centrum van Dordrecht, maakt het mogelijk om meer tijd vrij te maken voor een politieke bijdrage in onze mooie stad.

In zijn winkel hoort en ziet hij veel wat er gebeurt in de binnenstad van Dordrecht, de problematiek die hier speelt is door de lokale politiek beter aan te pakken dan vanuit landelijke politiek. Dit is ook mede de reden dat hij in 2021 lid is geworden van Gewoon Dordt.

Zijn Motto is “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” en doe geen beloftes als politiek die je niet kan waarmaken.

Back to top
Skip to content