Artikelen

Bingo-karaokemiddag in de Gravenhorst

Bingo-Karaoke

In de week voor de gemeenteraadsverkiezingen organiseerde Gewoon Dordt een bingo-karaokemiddag voor de bewoners van de Gravenhorst. We hebben bij monde van onze lijsttrekker toen de belofte gedaan. Als we een zetel zouden halen, komen we in september terug. Belofte maakt schuld: op zondag 30 september waren we met ons team weer van de partij.

Bingo-karaoke

Eric opende de bijeenkomst met een aantal gezellige liedjes. Deze konden makkelijk worden meegezongen, omdat de tekst op een groot scherm voorbij kwam. Daarna werden er diverse rondes bingo, geleid door Luuk van Twist met zijn assistenten, afgewisseld met weer nieuwe liedjes. Live gezongen door Eric, Marianne en Irene. Muziek in de Gravenhorst staat garant voor succes.

Aandachtspunten

Zowel in de pauze als na het allerlaatste liedje – het Gravenhorst-lied – zijn wij als team in gesprek gegaan met de deelnemers van die middag. We hebben gevraagd welke zaken hen bezighouden, wat ze van de huidige politiek vinden en of er situaties waren die onze aandacht verdienen? Er kwamen een paar duidelijke voorbeelden, waar we er hier een paar van noemen:

  • Als je een wasrek koopt, dan mag je dat niet meenemen in de Drechthopper, dat is te groot;
  • Werkzaamheden aan de straten en stoepen zorgen regelmatig voor overlast voor mensen die afhankelijk zijn van een rollator of rolstoel;
  • Soms liggen werkzaamheden stil maar dan zijn toch parkeerplekken of stoepen niet toegankelijk gemaakt.

We gaan als Gewoon Dordt aan de slag met deze en nog andere genoemde punten. En niet alleen om te vertellen wat we gedaan hebben met de input. Maar ook omdat deze manier, om het aangename met het nuttige te verenigen, ons net zo goed bevalt als de bewoners van de Gravenhorst, gaan we over een halfjaar weer!

Ook interessant

Geef een reactie

Ga naar de inhoud