Artikelen

Gewoon in gesprek met ondernemers

ondernemers
ondernemers

Ondernemer in de binnenstad? Kom op 2 maart naar The Movies!

Een vergunning aanvragen om je te vestigen, voor een terras of om uit te breiden. De straat voor je deur wordt opengebroken, niet voor de eerste maar voor de zoveelste keer. Leegstand in het pand naast je zorgt bij jouw winkel of bedrijf voor overlast. Veel kan je als ondernemer zelf oplossen maar er is regelmatig sprake van een situatie waar je zelf geen invloed op hebt.

Ervaringen

Gewoon Dordt is op zoek naar ervaringen en verhalen van u als ondernemer over zaken die goed gaan maar natuurlijk ook waar u als ondernemer tegenaan loopt. Bijvoorbeeld als er sprake is van omzetverlies door werkzaamheden, wanneer is dat nog acceptabel als ondernemersrisico? Of een vergunning wordt niet verleend vanwege bezwaren uit de buurt, is het dan duidelijk welke opties er nog voor u zijn?

Signalen

Op maandag 2 maart 2020 is de fractie van Gewoon Dordt daarom in The Movies. Na een korte presentatie over wat situaties naar aanleiding waarvan wij deze avond organiseren, gaan wij het gesprek met u aan. In eerste instantie ondernemers in de binnenstad van Dordrecht. Zo horen wij uit de eerste hand over wat er zoal speelt.

Wij gaan vervolgens hiermee aan de slag. Het kan zijn dat we u met iemand in contact kunnen brengen die met u meekijkt voor een oplossing. Maar het kan ook dat er meerdere signalen op hetzelfde vlak komen. In dat geval gaan wij inzetten op een structurele oplossing.

De avond start om 20:00 uur en is uiterlijk om 22:00 uur afgelopen. Kunt u niet komen maar wilt u wel in gesprek? Maak dan een afspraak door een mail te sturen naar info@gewoondordt.nl.

Ook interessant

Ga naar de inhoud