Dennis Dolderman

nr.4

dennis dolderman

Dennis (1991) is een echte schapenkop; een geboren en getogen Dordtenaar. Opgegroeid in de wijk Stadspolders en sinds 2008 inwoner van achtereenvolgens het centrum en de 19e-eeuwse schil. 

Na het afronden van zijn HBO studie Integrale Veiligheid is Dennis gestart met werken binnen de publieke sector/overheid. Zijn motivatie hiervoor is dat hij hierbij zijn steentje kan bijdragen aan en zich kan inzetten voor, een veilig Nederland. In zijn vrije tijd leest Dennis graag een vakboek, bezoekt hij regelmatig zijn familie en vrienden en trekt hij minimaal twee keer in de week zijn hardloopschoenen aan voor een rondje binnenstad of Dordtse Biesbosch.

Met de politiek maakte Dennis kennis tijdens het vak Maatschappijleer op de HAVO. Daarna verdiepte hij zich in zowel de lokale en landelijke politiek. Sinds 2018 volgt hij Gewoon Dordt op de voet. Zijn interesse voor de partij ontstond vanwege het feit dat Gewoon Dordt politiek bedrijft op een – voor iedereen – begrijpelijke wijze en een nuchtere, heldere kijk op de zaken heeft. Vorig jaar besloot hij om zich actief in te (gaan) zetten voor de partij.   

“We wonen in een prachtige stad, waar nog veel potentieel in zit. Met elkaar moeten we onze schouders eronder (blijven) zetten om deze onbenutte kansen en mogelijkheden te pakken! Het gaat namelijk niet vanzelf.”

Back to top
Skip to content