Dennis Dolderman

Dennis Dolderman

bio
Dennis Dolderman

Dennis (1991) is een echte schapekop; een geboren en getogen Dordtenaar. Opgegroeid in de wijk Stadspolders en sinds 2008 inwoner van achtereenvolgens het centrum en de 19e-eeuwse schil. 
Na het afronden van zijn HBO studie Integrale Veiligheid is Dennis gestart met werken binnen de publieke sector/overheid. Zijn motivatie hiervoor is dat hij hierbij zijn steentje kan bijdragen aan en zich kan inzetten voor, een veilig Nederland. 

Centrum

Toen ik naar de 4e klas van de HAVO ging verhuisden wij naar het centrum. De ideale plek om te wonen op die leeftijd. Dicht bij de horeca voorzieningen en met de trein was ik zo in Breda of Rotterdam voor een gezellige avond/nacht. Dordt en het centrum zijn voor mij precies goed qua grootte. Overdag gezellig druk en in de avond de rust die je af en toe gewoon nodig hebt. Het centrum kan en mag zich nog wel wat ontwikkelen, want er zijn kansen genoeg, bijvoorbeeld met/op het water en de aanpak qua leegstand welke voor mij een doorn in het oog zijn.

Nuchter

Waarom heb je voor Gewoon Dordt gekozen? Die vraag krijg ik nog wel eens gesteld. Gewoon Dordt bekijkt ieder vraagstuk op een heldere en nuchtere manier. Wat betekent het voorgestelde besluit voor de inwoner? Op welke manier worden ze erdoor geraakt? En het liefst krijgen we ook antwoord op de vraag “wat is hun eigen mening daarover?”
Gewoon Dordt betrekt de Dordtenaar zoveel mogelijk bij het invullen van de eigen (leef)omgeving!
Daarom kies ik voor Gewoon Dordt. Jij ook? 

Ga naar de inhoud