Fractie

Fractie

Irene Koene

Irene Koene

Irene Koene (geboren 1965) is oprichter van Gewoon Dordt en naast fractievoorzitter ook bestuursvoorzitter van Gewoon Dordt. Ze is een doorzetter en doorpakker en gaat er altijd vanuit dat er een oplossing is. Ze is realistisch en ondernemend en stroopt graag de mouwen op. Soms iets te direct, maar altijd eerlijk.

Gertjan Kleinpaste

Gertjan Kleinpaste

Gertjan (geboren 1960) is commissielid. Hij woont in Oud-Krispijn en heeft een passie voor de rijke historie van de stad. Hij werkt in een antiek- & curiosawinkel, organiseert events en kunstexposities voor Stichting ‘Dordttalk’ en presenteert (als één van de teamleden) regelmatig het live radioprogramma Via Cultura. Hij is bezorgd over het onwrikbare ‘links’ en ‘rechts’ in de politiek en zoekt hierin verbinding. De waarheid […]

Bastiaan van Beusekom

Bastiaan van Beusekom

Bastiaan van Beusekom (geboren 1969) is commissielid en penningmeester van Gewoon Dordt. Hij is een betrokken inwoner van Dordrecht die na een jarenlange bankervaring nu een carrière switch heeft gemaakt naar audicien. Hij heeft gekozen voor Gewoon Dordt, omdat hij veel vertrouwen heeft in Irene Koene. Hij vindt een positief en kritisch geluid in de gemeenteraad wenselijk.

Back to top