Fractie

Fractie

Irene Koene

Irene Koene

Irene is naast fractievoorzitter ook bestuursvoorzitter van Gewoon Dordt en heeft als aandachtsgebied: Bestuur en Middelen. Irene Koene is 53 jaar en oprichter van Gewoon Dordt. Ze is een doorzetter en doorpakker en gaat er altijd vanuit dat er een oplossing is. Ze is realistisch en ondernemend en stroopt graag de mouwen op. Soms iets te direct, maar altijd eerlijk.

Gertjan Kleinpaste

Gertjan Kleinpaste

Gertjan is commissielid en 58 jaar. Hij is een binnenstadbewoner met een passie voor de rijke historie van de stad. Hij is stukjesschrijver, eventorganisator bij ‘Dordttalk’ en presentator van het kunstprogramma ‘Art & Dordt’. Hij is bezorgd over het onbeweegbare ‘links’ en ‘rechts’ in de politiek en zoekt hierin verbinding. ‘’De waarheid ligt in het midden en de oplossing meestal ook.’’

Bastiaan van Beusekom

Bastiaan van Beusekom

Bastiaan van Beusekom commissielid en 50 jaar. Hij is een betrokken inwoner van Dordrecht die na een jarenlange bankervaring nu een carrière switch heeft gemaakt naar audicien. Hij heeft gekozen voor Gewoon Dordt, omdat hij veel vertrouwen heeft in Irene Koene. Hij vindt een positief en kritisch geluid in de gemeenteraad wenselijk.

Back to top