Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijsheid uit de wijken

19/02/2022 @ 10:00 - 12:00

wijsheid uit de wijken

Het platform ‘op d’recht sociaal‘ organiseert een wandeling door Park Merwesteijn. Tijdens deze korte wandeling wil het platform deelnemers kennis laten maken met pakkende ervaringen uit het hart van de wijken en worden een aantal (politieke) vraagstukken meegegeven.

Het platform bestaat uit 12 Drechtstedelijke sociale ondernemers/ondernemingen, die een warm hart hebben voor hun stad en haar bewoners en dat op eigenzinnige wijze uitdragen. Het platform is ontstaan ten tijde van een bijzondere periode waarin zij in korte tijd de krachten hebben gebundeld om de bezuinigingen in het sociaal domein van de Drechtsteden in 2019, met name op het gebied van participatie, te voorkomen door het uitten van de gezamenlijke kennis en kunde ,van de ‘haarvaten’ van de wijken en hun bewoners.

Op d’recht sociaal heeft als missie om sociale ondernemingen beter te positioneren in de Drechtsteden, als onmisbare schakel tussen zorg en welzijn voor de bewoners. Daarnaast wil het platform onderling inspireren om zo elkaar te versterken en zo de impact waar de betrokken samenwerkende partners voor staan te versterken.

 

 

 

Gegevens

Datum:
19/02/2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.linkedin.com/events/looptumeemet-opd-rechtsociaal6889879272207511552/
Naar de inhoud springen