#GewoonMeedenken

In de rubriek #GewoonMeedenken komen situaties of onderwerpen aan de orde waar jullie als inwoners en ondernemers van Dordrecht op kunnen reageren. Wij gaan met jullie tips en ideeën aan de slag. Zo hebben jullie een podium en kunnen jullie bijdragen aan wat ècht beter is voor Dordt!

Krommedijk-Crayensteynstraat

Kruispunt Krommedijk / Crayensteynstraat

Het kruispunt Krommedijk/Crayensteynstraat 1,2 staat op de ‘lijst verkeersonveilige locaties’ (nr.ee) 3. In het najaar van 2020 hebben er werkzaamheden plaatsgevonden en hoopten wij dat het voor fietsers een stuk veiliger zou worden. Dit is niet het geval, de indeling is niet veranderd omdat de situatie te ingewikkeld is. Met name als je op de fiets van het Leerpark komt en je gaat naar het station merk je dit heel goed. Maar ook de vele scholieren die over het kruispunt gaan op de fiets maken het er voor zichzelf en de automobilisten niet veiliger op.

Bijlagen:

  1. Plattegrond Krommedijk-Crayensteynstraat.pdf
  2. Plattegrond Krommedijk-Crayensteynstraat met luchtfoto.pdf
  3. Bijlage RIB – stand van aanpak verkeersonveilige locaties.pdf

Tips en Ideeën

Heb jij een tip of idee hoe de gemeente de situatie zou kunnen aanpassen zodat het voor alle gebruikers een stuk veiliger wordt? Laat het ons weten! En geen probleem als je ‘buiten de doos’ denkt, dat kost nog geen geld.

Wil je eerst meer informatie? Stuur ons een mailtje (info@gewoondordt.nl) en we reageren zo snel mogelijk.

Als je je idee / tips / suggesties / opmerkingen (ook) in de vorm van een bestand of document met ons zou willen delen, kan je dit sturen naar ons emailadres info@gewoondordt.nl met vermelding van Krommedijk-Crayensteynstraat in het onderwerp.

niet verplicht
niet verplicht
gewoonmeedenken
Back to top