Artikelen

Ndedi stelt zich voor

Ndedi

Op voorstel van Gewoon Dordt is het sinds eind 2019 mogelijk om iemand te benoemen als commissielid die niet op de lijst heeft gestaan bij de verkiezingen. Er zijn al andere partijen die hier inmiddels gebruik van hebben gemaakt en nu is de beurt aan Gewoon Dordt zelf. Op dinsdag 23 juni wordt Ndedi benoemd en dus officieel als jong talent aan onze factie toegevoegd. Daar zijn wij natuurlijk trots op. Maar wie is Ndedi? Zij stelt zich alvast aan jullie voor:

“Ik ben Ndedi van der Veen, geboren in 1997 en ik woon mijn hele leven al in Dordrecht. Kortgeleden ben ik afgestudeerd. Ik heb hbo Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan en heb een hart voor mensen die niet binnen de heersende maatschappelijke norm passen. Hun stem wordt niet altijd gehoord volgens mij en daarom wil ik me juist voor hen graag inzetten. Verder ben ik vaak in het Dordtse uitgaansleven te vinden en ben ik onderdeel van de daarbij behorende muziekscene. Het is belangrijk dat de horeca- en evenementenbranche de kans krijgt om uit te breiden in de stad en dat Dordrecht als muzikantenstad op de kaart wordt gezet. En ik wil een Dordrecht waar jonge mensen kansen geboden worden op het gebied van werk en wonen.

Politiek lijkt voor veel mensen soms een ver-van-je-bed-show. Ik vind dat Gewoon Dordt daar verandering in wil brengen en zie een partij die graag zaken oppakt op een praktische manier en die iedere Dordtenaar wil vertegenwoordigen. Daar doe ik graag aan mee!”

Bron: Dordt Centraal, Midweekeditie  17/06/2020

Ook interessant

Ga naar de inhoud