Kandidaten

Irene Koene

Irene Koene

Irene (1965) is oprichter van Gewoon Dordt en naast fractievoorzitter ook voorzitter van de partij. Ze is een doorzetter en gaat ervan uit dat er altijd een oplossing is. Ze is realistisch en ondernemend en stroopt graag de mouwen op. Soms iets te direct, maar altijd eerlijk.

Gertjan Kleinpaste

Gertjan Kleinpaste

Gertjan (1960) is commissielid. Hij woont in Oud-Krispijn en heeft een passie voor de rijke historie van de stad. Hij werkt in een antiek- & curiosawinkel en sinds kort weer parttime als docent.

Erik-Jan Roggekamp

Erik-Jan Roggekamp

Erik-Jan is een echte schapekop; in Dordrecht geboren (1967), opgegroeid en bijna heel zijn leven hier gewoond. Na in meerdere wijken van Dordt te hebben gewoond is hij samen met zijn vrouw en twee kinderen voor de tweede maal neergestreken in het Reeland/Land van Valk.

dennis dolderman

Dennis Dolderman

Dennis (1991) is een echte schapenkop; een geboren en getogen Dordtenaar. Opgegroeid in de wijk Stadspolders en sinds 2008 inwoner van achtereenvolgens het centrum en de 19e-eeuwse schil. 

Antoinette de Fouw

Antoinette de Fouw

Antoinette is geboren (1965) en getogen in Dordrecht. Na omzwervingen in binnen- en buitenland, woont ze al weer ruim 10 jaar in Dordrecht. Binnen Dordt heeft ze in diverse wijken gewoond en momenteel in Wielwijk.

ad de smoker

Ad de Smoker

Ad is al zijn hele leven woonachtig in Dordrecht, geboren in 1961 in het centrum en via het Land van Valk, Krispijn, Sterrenburg 2 en 3, Transvaalbuurt nu sinds ruim 15 jaar woonachtig in het Reeland. Hij is getrouwd met Nelleke en samen hebben ze 2 kinderen.

Marjanne Dijkstra

Marjanne Dijkstra

Marjanne (1980) is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ze werkt als journalist en houdt er dus van om zaken op verschillende manieren te bekijken.

wesley van schaijk

Wesley van Schaijk

Wesley (1997) is fractie-assistent / onderzoeker voor GewoonDordt. Geboren en getogen in Dordrecht, opgegroeid in het Reeland. Hij werkt als assistent-filiaalleider bij Aldi op de Staart. Hij studeert hiervoor retail en organisatiepsychologie. Wesley is begonnen met een bachelor informatietechnologie. Tijdens deze opleiding is hij binnen Aldi gegroeid van winkelmedewerker tot assistent-filiaalleider. Hoewel fulltime werken in […]

Ton de Pan

Ton de Pan

Ton is geboren (1964) in Rotterdam, maar groeide op in Dordrecht en woont inmiddels weer in Dordt op de Staart. Ton is werkzaam in de logistiek. Vanuit de liefde voor muziek is hij in zijn vrije uurtjes te horen als DJ bij een online radiostation, maar heeft ook in Bibelot gewerkt.

Marjolein van Twist

Marjolein Gort

Marjolein (1981) is moeder van 3. Ze werkte als verpleegkundige in het Albert Schweitzerziekenhuis. Ze is docent Toegepaste Psychologie bij HBO Drechtsteden en getrouwd met een zelfstandig ondernemer uit Dordrecht.

Sylvia Landa

Sylvia Landa-Rijsdijk

Sylvia Landa-Rijsdijk (1972) is onderneemster in kunst & antiek op de Voorstraat Noord en bewoner van het centrum. Ze is ook actief in de winkeliersvereniging van Voorstraat Noord.

Back to top
Skip to content