Artikelen

Presentatie Lijst

lijst

lijst

Op dinsdag 23 januari is onze lijst bekendgemaakt. Alle kandidaten van Gewoon Dordt waren aanwezig in de Stadswinkel van de gemeente Dordrecht zodat de mensen die speciaal kwamen voor een ondersteuningsverklaring voor de partij iedereen ook kon aanspreken.

We hadden in een klap alle benodigde verklaringen binnen, geweldig!

Onze lijst

 1. Irene Koene
 2. Gertjan Kleinpaste
 3. Marianne Hezemans
 4. Robert Kaijser
 5. Marcel Vastenhoud
 6. Eric van den Berg
 7. Jeroen de Vos
 8. Antoinette de Fouw
 9. Michel de Man
 10. Marjolein van Twist –Gort
 11. Bastiaan van Beusekom
 12. Marjanne Dijkstra
 13. Sylvia Landa-Rijsdijk

Programma

Uiterlijk op 7 februari wordt ons programma voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend. Wij willen een stad die schoon, heel, veilig èn gezellig is. Waar we naar politieke vraagstukken kijken vanuit de ‘menselijke maat’: wat betekent deze maatregel of dit besluit voor de mensen die erdoor geraakt kunnen worden? Kunnen wij het hen uitleggen? Is het eerlijk? Biedt het deze mensen perspectief?

Wij gaan moeilijke vraagstukken en problemen niet uit de weg. Politiek stellen wij ons constructief op. Wij willen daarbij onze verantwoordelijkheid nemen en zullen dat keer op keer uitleggen. Want de grootste fout die in de politiek is geslopen, is dat de verbinding met de inwoners niet goed genoeg is.

We steken met elkaar vanuit diverse achtergronden de handen uit de mouwen om in Dordt het verschil te maken. Onze politici hebben ‘hart voor de stad’ en vinden inspraak en overleg in buurten en wijken belangrijk. Want als er iets in uw wijk speelt, bent u als wijkbewoner of ondernemer één van de deskundigen waarmee we de oplossing kunnen vinden die kan rekenen op veel draagvlak.

Ook interessant

Geef een reactie

Ga naar de inhoud