Artikelen

Wisseling commissielid

Bastiaan van Beusekom

Op dinsdag 24 september 2019 werd Bastiaan van Beusekom geïnstalleerd als commissielid. Hij volgt hiermee Marianne Hezemans op. ‘Onze’ Marianne heeft eerder deze maand de beslissing genomen om te stoppen als commissielid. Er liggen een aantal mooie uitdagingen op het zakelijk vlak waar zij zich volledig op wil kunnen richten.

We willen Marianne bedanken voor haar inzet voor de politieke schermen en zijn blij dat zij positief heeft gereageerd op rol erachter. Marianne blijft secretaris van ons bestuur en zal ook nog hand- en spandiensten doen bij activiteiten of werkbezoeken. We gaan elkaar dus gelukkig niet uit het oog verliezen.

We zijn blij dat Bastiaan ons waar nodig versterkt. Vooral bij pieken in vergadermomenten, zoals bij de Kadernota en de Begroting, kunnen we op hem rekenen. Omdat hij eerder al raad- en commissielid is geweest heeft hij een goed beeld van het reilen en zeilen van de politiek.

Verder hebben we als Gewoon Dordt een schaduwfractie met een paar actieve leden die ons op een aantal dossiers ondersteunen. Daarnaast heeft Gewoon Dordt inmiddels een netwerk in de stad opgebouwd van waaruit we van informatie worden voorzien.

Ook interessant

Ga naar de inhoud